Magyar Kupa

Sisa megfelelne az elvárásnak, Mezey eldöntené a továbbjutást

Bár a Videotonban sok a sérült, a vendégek már az első találkozón eldöntenék a továbbjutást a Kaposvár otthonában.

Nagy csata várható a Videoton kaposvári vendégjátékán

A Videoton a Kaposvár otthonába látogat a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásán. A párharc esélyese természetesen a Monicomp Ligát vezető fehérvári alakulat, azonban Sisa Tibor csapata könnyen meglepetést okozhat, ahogy már annyiszor tették ebben az idényben.

„Én úgy gondolom, hogy igen, magasra tettük a mércét, és a fiúk is érzik, hogy nagy a nyomás, de eddig ezt jól kezelik, küzdünk becsülettel, és a nagy elvárásnak a fiúk igyekeznek megfelelni” - mondta a kaposvári vezetőedző a klub honlapján.

A vendégek részéről, Mezey György már szeretné az első találkozón döntésre vinni a dolgot, legalábbis erre utal az fmh-n tett nyilatkozata.

„Már a szombathelyi bajnoki mérkőzésünk is megmutatta, hogy nincs könnyű mérkőzés, a tabella hátsó részéhez tartozó csapatokat is a legkomolyabban kell vennünk. Arról nem beszélve, hogy a Kaposvár viszont a dobogó harmadik fokán áll, ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy nagyon komoly mérkőzés vár ránk ma a kupában. Az biztos, hogy a vasárnapi bajnokihoz képest változik az összeállításunk, amit csak szerdán jelölök majd ki. Mert sok a sérült játékosunk, így Szakály és Andics mellé Lázár, Lipták, Elek, Lencse és Alves is feliratkozott a listára a Haladás elleni találkozó után, bár Szakály kivételével kedden azért mindannyian edzettek. Ma délelőttig még gondolkodom, számba kell venni a lehetőségeket, de lesz aki pihenőt kap, hiszen másnak is lehetőséget kell adni a játékra. Ám ettől függetlenül, már ma szeretnénk idegenben egy olyan eredményt elérni, amivel bebiztosíthatjuk a továbbjutásunkat” – jelentette ki a Videoton mestere.

Magyar Kupa, elődöntő, első mérkőzés

Kaposvár–Videoton 18.00 (Sport1)