Arsenal

Fabregast el kell adni végre a Barcelonának - Groves

Az Arsenal legendája, Perry Groves sürgetné Cesc Fabregas eladását a szezon végén. Groves úgy véli, itt az idő, hogy Wenger felfrissítse a keretet, amelynek első lépése épp a kapitány eladása lenne.

Fabregast el kell adni Groves szerint - Fotó: AFPA legenda egyáltalán nem bánná, ha a katalán játékos visszatérne nevelőegyesületéhez.

"Amennyiben a Barcelona év végén 40 és 50 millió közötti összeggel bejelentkezne Fabregasért, azt mondanám, hadd menjen. Még mindig a Barcelonába akar menni, s ha ez a helyzet, akkor azt kell mondani, hogy 'Köszönjük Cesc, fantasztikus játékos voltál számunkra.' A Liverpool a Torresért kapott összeget felhasználta más játékosok megvásárlására. Mi is megtehetnénk pontosan ugyanezt."

Két hónappal ezelőtt még az Ágyúsok mind a négy fronton küzdöttek, azonban a Birmingham City elleni Carling Kupa döntő elvesztését követően hirtelen formahanyatlás indult a csapat háza táján.

Groves úgy gondolja, Wengernek mindenképp erősítenie kellett volna januárban.

"Azt hittem, Arséne célja a téli átigazolási időszakban egy roppant erős középhátvéd és egy harcias középpályás megszerzése volt. Ha idén az Arsenalban futballozott volna Gary Cahill és Scott Parker, úgy a bajnokságot biztosan az Ágyúsok nyernék."

A hat évig a londoni klubot erősítő legenda szerint hiányzik egy igazi vezér a csapatból.

"A szezon kezdetekor én és számos volt Arsenal játékos megmondta, nincsenek igazi vezérei a csapatnak. Senki sem vállal felelősséget, ha a dolgok rosszul alakulnak. Szükséged van különböző karakterű játékosokra. Együtt ők nagyon jók, technikailag képzett játékosok, mozgékonyak, de ez nem elég a Premier League trófeájának megnyeréséhez."