Aston Villa

Ashley Young egyelőre nem foglalkozik a jövőjével

A Premier League-ben szereplő Aston Villa szélsője, Ashley Young kijelentette, nem hajlandó a bajnokság végéig jövőjéről tárgyalni. A játékos igyekszik száz százalékosan a futballra koncentrálni.

A szélsőnek csupán 12 hónap van hátra jelenlegi szerződéséből, aki így a szezon végén tárgyalóasztalhoz ül egyeztetni jövőjét illetően a csapat menedzserével, Gerard Houllier-vel. A játékos továbbá leszögezte, amíg a klub alkalmazottja, addig száz százalékos odaadással küzd a csapat sikereiért.

"Mindig is azt hangoztattam, hogy beszélni fogok a menedzserrel és az elnökkel (Randy Lerner - a szerk.) nyáron. Teljes mértékben elkötelezett vagyok a klub irányában, amely látható volt a West Ham United elleni teljesítményemen is. Jelenleg száz százalékkal koncentrálok a futballra, a jövőmnél egyelőre ez fontosabb dolog."

Az Aston Villa idei teljesítménye összességében messze alulmarad a tavalyihoz képest. A gyenge kezdés után a klub a bajnokságban mostanra már eltávolodott a kieső zónától, köszönhetően az utolsó három mérkőzésükön összegyűjtött 7 pontnak, mely nagyban Ashley Young érdeme is.

A fiatal angol játékost egyébként a Manchester Uniteddel és a Liverpoollal is összebornálták. A végső befutó a United lehet, ugyanis a Liverpool Andy Carroll és Luis Suárez megszerzését követően aligha igazolna egy újabb támadó felfogású játékost.