Liverpool

Carragher nem emlékszik a történtekre

A vasárnap az Arsenal elleni bajnokin ijesztő képsorok zajlottak le: Jamie Carraghar véletlenül összefejelt védőtársával, John Flanagannal, és percekig eszméletlenül feküdt, hordágyon vitték le a pályáról. A Liverpool védője már sokkal jobban érzi magát, nyilatkozott is, de a történtekre nem emlékszik.

A kőkemény bekket hosszú percekig lélegeztették, ápolták a pályán, szerencsére állapota nem súlyos. A lefújás után kissé megviselt arccal, de visszatért a pályára, hogy együtt ünnepeljen társaival.
"Hogy őszinte legyek, nem emlékszem semmire. Az öltözőben tértem magamhoz" - nyilatkozta Carragher a Liverpool hivatalos oldalának.

Carragher összefejelt Flanagannel, eszméletlenül terült el a földön -

Carraghert hosszú perckeig ápolták a pályán

Carragher A lefújás után viharverten, de örömmel ment gratulálni a társaknak

A játékos nagyon örült, amikor meghallotta, hogy döntetlen született, és Kenny Dalglish menedzserhez hasonlóan a csapategységet és a küzdőszellemet dicsérte:
"A védelemben nagyon fiatal srácok játszanak, de nagyon éretten futballoznak. Flanno (John Flanagan) és Jack (Robinson) fantasztikus volt! Jack egy 17 éves srác és Theo Walcottal szemben nagyszerűen állta meg a helyét!"

"A csapatszellem megbonthatatlan, mióta Kenny itt van. Az utolsó két meccsünk fantasztikus volt (3-0-ra verték hazai pályán a Manchester Cityt és 1-1-et értek el az Emiratesben - a szerk.), amiből önbizalmat meríthetünk. Ezt az utat kell folytatnunk."

A mérkőzésen Carragheren kívül Fábio Auréliót és Andy Carrollt is le kellett cserélni sérülés miatt. Dalglish elmondta, hogy utóbbit elővigyázatosságból hozta le, sérülése nem súlyos. A brazil védő állapotáról még nem érkezett hír.