MTK Budapest

Vukmir úgy véli, tovább kell építkezniük

Címkék:

A kiesés ellen harcoló MTK Budapest szerb játékosa szerint minél több párharcot kell nyerniük, és az akaratukat rá kell erőltetniük az ellenfélre.

mtkDragan Vukmir mindent megtesz azért, hogy az MTK az élvonalban maradjon

"A Vasas ellen próbáltam mindent kiadni magamból. Szerintem ahhoz, hogy sikerrel járjunk a szezon végén, mindenkinek száz százaléknál is többet kell nyújtania. Ha a pénteki meccshez hasonlóan lesz hajtás, akkor jön a játék is, mert több labdát szerzünk, és jobban meg tudjuk valósítani az elképzeléseinket. Dehát ebben semmi újdonság nincs. Minél több párharcot kell nyernünk, és az akaratunkat rá kell erőltetnünk az ellenfélre" - nyilatkozta a szerb védő az mtkhungaria.hu-nak.

Szombaton a remek szezont futó Kaposvár lesz a kék-fehérek ellenfele, aki ellen nem lehet biztosra menni.

"Igen, nagyon jó mentalitású játékosok alkotják. Legutóbb a Vasas ellen kikaptak hazai pályán, de aki látta a meccs összefoglalóját, az tudja, hogy a Kaposvár állt közelebb a győzelemhez. Azóta győztek a Paks otthonában, ami nagy fegyvertény. De én nagyon bízom a saját csapatunkban, tovább kell építkeznünk, tovább kell mennünk azon az úton, amin a múlt héten elindultunk. Úgyhogy: harcra fel" - adta ki az ukázt a 32 éves játékos.