Lombard Pápa

Kellett a bravúrgyőzelem - Szűcs Lajos

Bár a Pápa nem játszott kifejezetten jól Kecskeméten, 1-0-ra nyerni tudott, így megszilárdította a helyét az NB I középmezőnyében.

Szűcs Lajos szerint egy jó edzői húzásnak köszönhetik a győzelmüket Kecskeméten, ahol irreális körülmények között kellett játszaniuk.

- Ha az őszi szezont is figyelembe vesszük, akkor az első háromban, ha csak a tavaszt, akkor eddig ezen a találkozón ment a legjobban - nyilatkozta Szűcs Lajos a lombardfcpapa.hu-nak. - Összességében irreális körülmények között, hatalmas szélben zajlott le a találkozó. Az első félidőben óriási szembeszéllel, a másodikban hátszéllel játszottunk, mindkettőnek megvan az előnye, és a hátránya. Bárányosnak, és Maricnak is kisebb sérülésük volt, őket lecserélték, de ennek ellenére is voltak helyzeteink, és egy jó edzői húzással, Rebryk becserélésével megnyertük a találkozót. Hullámzó a teljesítményünk. A tavasz első mérkőzésén - egy jó mérkőzésen - megvertük a ZTE-t, de később nem tudtuk legyőzni a Szolnokot. A két, soron következő hazai mérkőzésünkön legalább négy pontot tűztünk ki célként, ebből egy lett. A KTE remekül szerepelt hazai pályán a tavasszal, így kellett a bravúrgyőzelem.