NB II

Az év meccsére készülnek Nyíregyházán és Diósgyőrben

Címkék:

Óriási várakozás előzi meg az NB II két éllovasának vasárnapi mérkőzését a Keleti csoportban.

Óriási hangulat várható Nyíregyházán

A szurkolók már megkezdték a felkészülést a hétvégi Nyíregyháza-DVTK rangadóra, ami akár a feljutásról is dönthet az NB II-ben. A két szakvezető is pontosan tudja, minden eddiginél fontosabb mérkőzés előtt állnak. Benczés Miklós, a DVTK mestere ismeri, milyen a vendégszektorban szurkolni Nyíregyházán.

"Én is Miskolcon élek és az utcán járok, nehéz lenne nem érezni! Nem voltam mindig edző, korábban többször is jártam a nyíregyházi vendégszektorban - és más stadionok vendégszektorában -, tisztában vagyok, mit jelent a DVTK szurkolóinak a nyíregyházi mérkőzés. Ennek megfelelően készülünk a héten" - mondta a szakember a dvtk.eu-nak.

Természetesen a másik fél részéről Brekk János is készül a találkozóra.

"Vasárnap a rangadón nyernünk kell, és akkor visszaáll az eddigi rend, dönthetünk a sorsunkról. Ellenkező esetben már nem csak rajtunk múlik majd a végeredmény. Meggyőződésem, hogy a csapatban egyénileg és csapatként is meg van az a képesség, hogy teljesítsük a tervünket. Ezen a héten természetesen a rangadóra való felkészülésnek rendelünk alá mindent. Terveink szerint keddtől minden délután a stadionban gyakorolunk a mérkőzés napjáig.  Úgy gondolom, hogy vasárnap az fog dönteni: melyik csapat lesz erősebb fejben, mentálisan a mérkőzés alatt. A héten erre is felkészítjük a csapatot" - fogalmazott Brekk a Nyíregyháza hivatalos honlapján.