Siófok-Ferencváros

Prukner és Mihalecz sem örült a döntetlennek

A Siófok-FTC (1-1) találkozó után Prukner László küszködésről, birkózásról beszélt, míg Mihalecz István szerint meg lehetett volna verni a Fradit.

Prukner László, az FTC szakmai igazgatója:

- Erre számítottunk, az ember persze előzetesen tervez, de majdnem beteljesítette a sorsunkat a kapott gól. Az ilyen szituációra külön készültünk, mégis elkövettük ezt a hibát. Siófok vezetést szerzett, innentől kényszerpályán voltunk, nem tudtuk azt játszani, amit elterveztünk, nem lehet már kivárásra játszani. Küszködés, birkózás volt innentől a szépítésért, majd a vezetésért, és ebben benne volt az is, hogy a Siófok egy kontrával esetleg nyer. A szünetben próbáltunk picit változtatni, majd jött a kettőscsere a győzelem érdekében, ezután nyomtunk, voltak még lehetőségeink, de nem használtuk ki, és minket is majdnem megtréfáltak. Ha azt veszem, hogy a Siófokot a Fradi mumusának mondják, akár örülhetnék is az egy pontnak, de nincs miért, összességében csalódott vagyok.

Ifj. Mihalecz István, a Siófok vezetőedzője:

- Nem örülök én sem a döntetlennek. Nyilván mindenki a saját szemszögéből nézi a meccset, én azt gondolom, hogy az első gól után picit ráültünk az eredményre. Ha akkor támadtunk volna, és mondjuk meglőjük a másodikat, akkor ez egy lefutott meccs lett volna. Tiszteljük az ellenfelet, de a mai Fradit meg lehetett volna verni. Nagyon magunkra húztuk őket, a gyorsaságbeli különbséggel jobban kellett volna élni. Amit még megjegyeznék, hogy volt egy szituáció, amiért pénteken pirosat és 11-est adtak, most nem, de nem ezen múlott.

Forrás: ftc.hu