Fulham

Hughes a bolondját járatja Gerával

Mark Hughes szavai és tettei egyre nagyobb ellentmondásban vannak: a Fulham menedzsere legutóbb ismét arról beszélt, hogy nem szeretné Gera Zoltánt elengedni a nyáron. A tréner szerint a játékost ügynöke is befolyásolja döntéseiben.

Gera Zoltán

"Volt egy beszélgetésem Zolival, tisztában van a lehetőségeivel, és azzal, hogyan gondolkodom vele kapcsolatban. Azt akarom, hogy a jövőben is a Fulham játékosa legyen" - nyilatkozta Hughes a Fulham Chronicle-nek.

A menedzser megemlítette a légiós ügyeit intéző Filipovics Valdant is, szerinte Gera ügynöke egyre csak azon ügyeskedik, hogy a középpályás mielőbb távozzon a nyugat-londoniaktól.

"Az ügynöke nagy hangon beszélt, Zoli helyett is, szerintem hatással van a döntéseire. Azt gondolja, hogy Zolinak mindenképp el kell mennie innen, ahelyett, hogy a fiú maga gondolná át a helyzetet."

"Ha úgy dönt, hogy elmegy, azért, mert azzal jót tesz a karrierjének, csalódott leszek. Azt akarom, hogy maradjon" - ismételte meg újra Hughes, csak épp tettei nem bizonyítják ezen ójhaját: a magyar légiós 31 forduló alatt 10 alkalommal jutott szóhoz a londoni együttesben a bajnokságban, nagyrészt csereként.