U18-as válogatott

Ezúttal hármat lőttünk Máltának

A két csapat első gól nélküli találkozója után ezúttal a magyar válogatottnak egy félidei jó játék is elég volt arra, hogy legyőzze Máltát.

MLSZA magyar U18-as válogatott lejátszotta második máltai felkészülési mérkőzését, amelyen 3-1-re legyőzte a házigazdákat. A 10. percben Kapacina Valér szögletét követően Erdélyi László fejelt a hazai kapuba, majd a 18. percben ismét Erdélyi talált a hálóba. Három perccel az első játékrész vége előtt Kapacina beadása után Holman Dávid egy kipattanó labdát rúgott a kapuba. A második játékrészben a máltaiak büntetőből szépítettek.

- Jól futballoztunk, és a kínálkozó lehetőségeinkből ezúttal hármat értékesíteni is tudtunk - mondta az mlsz.hu-nak Tuboly Frigyes. - Sajnálom, hogy a mérkőzés végén a játékvezető egy furcsa tizenegyessel kicsit rontott az eredmény összképén. A két mérkőzésen igyekeztünk azokat a taktikai elemeket megvalósítani, amelyeket az edzőtáborozások során már gyakoroltak a játékosok, és ez helyenként jól is sikerült, de a végjátékban pontosabbnak kell lennünk ahhoz, hogy sikerüljön előrébb lépnünk.

U18-as válogatott: Dombó Dávid - Poór Patrik (Króner Martin, 58), Tóth Ferenc, Tar Zsolt, Kozma Máté (Metetics István, 72.) - Patvaros Zsolt (Papp Máté, 46.), Nagy Gergő, Holman Dávid – Radó András, Erdélyi László (Pál Dávid, 63.), Kapacina Valér