PMFC

Egy-két dolgot másképp csinálnék, hibáztam - Lovrencsics

Címkék:

A PMFC 22 éves támadója egy-két dolgot másképp csinálna mint azt a múltban tette, ezért felhívta Matyi Dezsőt, miután újra számításba veszik az első csapatnál.

Lovrencsics belátta, hibázott

Az NB II Nyugati csoportjában harmadik helyen álló PMFC egy régi-új játékossal erősödött az elmúlt napokban. Lovrencsics Gergő kálváriája a téli felkészülési időszakban kezdődött, amikor a Pápával előszerződést kötő labdarúgónak megromlott a kapcsolata a pécsi klubbal, így az elmúlt néhány hónapban nem vették figyelembe az első csapat kereténél.

"Az én kezdeményezésemből indult, felhívtam az elnök urat. Az utóbbi időben átgondoltam a dolgokat, rájöttem egy-két dologra, amit nem úgy csinálnék most mint akkor, belátom, hibáztam. Az elnök úr fogadott, meghallgatott, és azt mondta, egy kis gondolkodási időt kér. Ez be is következett, beszéltem az edzővel, aki azt mondta, újra edzhetek illetve játszhatok, ha olyan állapotba fogok kerülni. Nem vagyok 100%-os, egy-két hét kell, hogy visszarázódjak a ritmusba, most 50-60 perc van lábamban, de ezt nem nekem kell eldöntenem" - mondta a hajrapecs.hu-nak a támadó.

A PMFC-hez kapcsolódó hír szintén, hogy a klub átalakítja a labdarúgók fizetési rendszerét. A játékosok a szezon hátralévő részében a fizetésüknek a felét kapják kézhez a pmfc.hu tájékoztatása szerint. A járandóságuk másik felét az idény végén csak abban az esetben, ha a csapat feljut az NB I-be. A klub így szeretné ösztönözni futballistákat, hogy az idény végére teljesítsék a bajnokság kezdetekor kitűzött célt, vagyis a feljutást.