Férfi kézilabda BL

Veszprémiek és szegediek a hétvége legjobbjai között

Marko Vujin és Dejan Perics is bekerültek a BL-forduló álomcsapatába

Az ehftv.com munkatársai több veszprémi és szegedi kézilabdázó teljesítményét is elismerte a hétvégi kézilabda BL-forduló után. A Tisza-partiak közül Zubai Szabolcs és Törő Szabolcs találatai az öt legszebb gól közé kerültek be - utóbbiét egyenesen a legszebbnek választották. A Barcelonát négy góllal legyőző Veszprémből a csapat legjobbjai, a jobbátlövő Marko Vujin és a kapus Dejan Perics a hétvége álomcsapatában kaptak helyet.

Bár a Pick-Szeged súlyos vereséget szenvedett Flensburgban, a kevés lőtt góljuk között volt néhány valóban szépre sikerült találat. Így Zubai Szabolcs beállóból hátravetődve, Törő Szabolcs pedig talpról remek csuklómozdulattal vette be a német csapat kapuját. Utóbbi találatot egyenesen a legszebbnek ítélte az ehftv.com stábja, ahogy azt ide kattintva megnézhetitek.

Marko Vujin gólöröme a Veszprém-Barcelona kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőn 2011 áprilisában

A Veszprém ugyan legyőzte hazai pályán a Barcelonát, de összesítésben három góllal így is gyengébbnek bizonyult, és nem jutott a legjobb nyolc közé. Ennek ellenére a szombati győzelmet értékelni kell, hiszen voltak nagyszerű teljesítmények, többek között az ehftv-sek által is elismert Marko Vujiné és Dejan Pericsé. A jobbátlövő és a kapus helyet kaptak a hétvége álomcsapatában is, amelynek összeállítását, és tagjainak legszebb mozdulatait itt nézhetitek meg.