Serie A

Rudolfot a Napoliba csábítaná Mazzarri

A magyar válogatott támadóját a Bajnokok Ligájába készülő nápolyiak vezetőedzője nézte ki magának, mert a többfrontos harc előtt bővíteni akarja a Napoli keretét.

Rudolf gólöröme - Fotó: MTI

Rudolf Gergely egyre jobb formába lendül. Erre pedig már egy igazi nagycsapat, a Napoli is felfigyelt. A Genoa télen kölcsönadta a magyar támadót a kiesőjelölt Barinak, ám Rudolfot ez cseppet sem kedvetlenítette el, sőt, új csapata színeiben már betalált a Juventus és a Milan hálójába is. Emellett a válogatottban is remekül teljesít, a hollandok elleni első Eb-selejtezőn csapata legjobbja volt, az amszterdami visszavágón pedig be is talált az Oranje kapujába.

A Napoli a Serie A egyik meglepetéscsapata ebben az idényben, jelenleg harmadik helyen áll a tabellán, tehát biztosnak tűnik a Bajnokok Ligája indulása jövőre. Emiatt a nápolyiak mindenképpen szeretnék bővíteni nyáron a keretüket, így került képbe a 25 éves támadó. Olasz források szerint a Napoli vezetőedzője, Walter Mazzarri külön kérésére kerülne Rudolf nyáron Nápolyba. A szakember úgy látja, a sokoldalú magyar játékos ideális helyettese lenne a csapat legnagyobb sztárjának, Edinson Cavaninak.