Real Madrid

Ronaldo, Benzema és Marcelo sem játszik a Tottenham ellen

Nincs szerencséje a Real Madridnak az utóbbi hetekben, mivel a legjobban teljesítő játékosai sorra sérülnek meg. Cristiano Ronaldo kezdte, majd Karim Benzema és Marcelo is feliratkozott a Maródiak listájára.

Marcelo sem játszhat a Tottenham ellen - Fotó: AFP
„Az orvosok kijelentették, hogy Cristiano, Karim és Marcelo leghamarabb az Athletic Bilbao elleni bajnokin térhetnek vissza
(a Tottenham elleni BL-negyeddöntő után lévő bajnoki mérkőzés - a szerk.)” - kezdte mondandóját José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője.

Arra már korábban fény derült, hogy a hétvégi, Sporting Gijón elleni bajnokit Ronaldo és Benzema mindenképpen kihagyja. A portugál a Lyon elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján sérült le, a francia csatár pedig válogatottjánál, a Horvátok elleni felkészülési mérkőzésen hagyta el a pályát idő előtt.

Higuain visszatért a keretbe, ami hihetetlen jó dolog számunkra. Teljesen felépült, és remek dolog, hogy a szezon végén ismét a csapat rendelkezésére tud állni. Gratulálok az orvosi csapatnak, hogy ilyen jó munkát végeztek vele” - folytatta az edző.

A portugál azzal fejezte be a nyilatkozatot, hogy jól érzi magát a klubnál és még további három év van a szerződéséből, de jelenleg nem ez mozgatja. Azt mindenesetre leszögezte, hogy amíg a játékosok és a szurkolók bíznak benne, addig nagy baj nem lehet.