DVSC-TEVA

Bódi Ádámnak előrejátékban kell még fejlődnie

A bajnoki címvédő DVSC-TEVA középpályása szélsőként és irányítóként is szívesen játszik csapatában, de a támadójátékban még van hová fejlődnie.

Bódi Ádám azon játékosok egyike volt a Haladás elleni Ligakupa-elődöntőn, aki kifejezetten jól futballozott. Ezt cseh edzője, Zdenek Scasny is megjegyezte a találkozó után.

"Nagyon örülök, hogy elégedett volt velem az edző" - mondta a haon.hu-nak a DVSC-TEVA középpályása. "Ez különösen azért esik jól, mert eddig többnyire a keretbe se tudtam beverekedni magam. Én is úgy vélem, hogy jól ment a játék, próbáltam bizonyítani, sokat futni és harcosan futballozni. Ismét a középpálya közepén kaptam helyet, de semmi gondom nincs ezzel, noha korábban a fedezetsor szélén játszottam. Ha irányítóként számítanak rám, az is renben van, hiszen szívesen mozgatom a csapatot, ha ezzel bíznak meg. A feladat védekezési részét sok mozgással lehet megoldani, úgy gondolom, az előrejáték az, amiben még fejlődnöm kell, de ha játszani fogok, akkor ezen a téren is behozhatom a lemaradásomat. Szeretnék vasárnap, a Győr ellen is ott lenni a keretben, de akár velem, akár nélkülem, azt a meccset nyernünk kell!"