La Liga

Xavi csábítja Fabregast, Torres szerint nincs helye a Barcában

A Barcelona középpályása, Xavi Hernández szerint Fabregas világosan kijelentette, hogy hozzájuk akar igazolni, Torres úgy látja, csak a kispadon jutna hely az Arsenal játékosának.

Fabregas a Barcelona ellen - Fotó: AFP

A Barcelona világbajnok középpályása, Xavi szeretne együtt játszani Cesc Fabregassal a katalán együttesben. Hónapok óta hallani arról, hogy a Barcelona nyáron elcsábítaná az Arsenal középpályását, Cesc Fabregast. Most a spanyol bajnoki címvédő középpályása is kommentálta a lehetséges klubcserét.

„Szeretném, ha Cesc a Barcába igazolna és ő is azt mondta, hogy ide akar jönni. Most már csak a két klubon múlik, hogy megegyezzenek” – jegyezte meg a 31 esztendős futballista.

Ugyanakkor nem mindenki ilyen biztos abban, hogy ez a klubcsere jót tenne a 24 éves futballistának. A Chelsea támadója, Fernando Torres például nem hiszi, hogy helye lenne a középpályán Fabregasnak Xavi, Sergio Busquets és Andres Iniesta mellett.

„A Barca remek játékosokból áll, nehéz lenne tovább erősíteni. Ha Cesc oda igazol, ki esik ki a középpályáról? Annak ellenére, hogy remek igazolás lenne, a mostani csapatot nem biztos, hogy megbontanák a kedvéért” – mondta világbajnok csapattársáról a londoni támadó.