Chelsea

Torres spanyol ellenfelet akar BL-döntőben

A Chelsea spanyol csatára a Barcelonát vagy a Real Madridot választaná, ha ő dönthetné el, hogy kivel mérkőzzön csapata a Bajnokok Ligája döntőjében. Mindehhez persze az kell, hogy a két klub túljusson negyeddöntős ellenfelén, és akkor garantáltan lesz ibériai csapat a fináléban.

Torres örülne a spanyol ellenfélnek - Fotó: AFP
Annak örülnék a legjobban, ha bejutnánk a döntőbe, és ott egy spanyol csapattal kellene játszanunk” – nyilatkozta Fernando Torres.

Az egykori liverpooli csatára szerint a kiírás legnagyobb esélyese meglepetésre nem a Barcelona, hanem José Mourinho Real Madridja, annak ellenére, hogy a fővárosiaknak már a Tottenham ellen is meg kell szenvedniük a továbbjutásért.

A Realnak van a legnagyobb esélye a végső győzelemre, persze nem lesz egyszerű dolguk. A Tottenham ellen 60-40 százalékban tippelnék a spanyolokra, de csúcsformában kell játszaniuk Ronaldóéknak, ha győzni akarnak. A másik oldalt is kiváló játékosok alkotják, például Modric, Bale vagy Lennon” - tette hozzá a támadó.

A játékos mondandóját azzal zárta, hogy nincsenek motivációs problémái, és hogy addig nem adja fel, amíg nem nyer Bajnokok Ligáját, mivel ez az álma.