Tottenham

Veszélybe került Gareth Bale játéka a Real ellen

10 napos kihagyás vár Gareth Bale-re az orvosi vizsgálatok szerint. Ez azt jelenti, hogy veszélybe került játéka az április 5-i, Real Madrid elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-negyeddöntőre. A walesi szélső múlt kedden sérült meg egy válogatottbeli edzésen, emiatt a szombati Anglia elleni, Európa-bajnoki selejtezőről is hiányzott.

"Gareth-nél semmilyen sérülésre, húzódásra utaló jelet nem találtunk a West Ham United elleni bajnokit követő állapotfelmérésen. Ez azt jelenti, hogy egészségesen utazott el Walesbe, hogy eleget tegyen válogatottbeli kötelezettségeinek. A walesi orvosi csapat is mindent rendben talált nála. A válogatott keddi edzésén, mindössze 40 perc edzés után erős feszítő érzésre panaszkodott a combjában" - nyilatkozta Wayne Diesel, a Tottenham orvosi stábjának vezetője.

"Elővigyázatosságból azonnal abbahagyta a tréninget, és visszatérése után az ultrahangos vizsgálat megerősítette az izomhúzódást. Gareth nem érzett fájdalmat a hétfői futóedzésen, de a következő napokban folyamatosan figyelemmel kísérjük állapotát."

A Tottenham április 5-én játszik a Real Madriddal a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán a spanyol fővárosban, a visszavágóra április 13-án kerül sor Londonban.