Tottenham

Van der Vaart szerint edzője olyan, mint Mourinho

A holland támadó szerint Harry Redknapp, a Tottenham vezetőedzője hasonlít José Mourinhóra, hasonlóak a módszerei, és érte is mindent megtesznek játékosai.

Rafael van der Vaart már várja a Realt - Fotó: AFP
A 28 éves középpályás még a Real Madrid játékosa volt, amikor Mourinho megérkezett a spanyol fővárosba, jó kapcsolatot ápoltak, de ennek ellenére mégis Londonba igazolt. A Tottenhamnél pedig hamar alapjátékos lett, az ő hathatós segítségével van ott csapata a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, amit épp előző klubja ellen játszanak.

Imádom, ahogy a Madrid játszik. Remek szezont produkálnak Mourinhóval. Mielőtt eljöttem, remekül kijöttem Joséval, aki talán a világ legjobb edzője. Harry Redknapp azonban meglepően sok dologban hasonlít a portugálra. Remekül épít csapatot a játékosokból, akik mindent megtesznek érte a pályán" - vélekedett a játékos.

A Bernabéuba való visszatérést is megemlítette, és elmondta, hogy tiszteli a madridi közönséget, ha betalál Casillas kapujába, nem fog látványosan ünnepelni.

Minden mérkőzésen pályára akartam lépni, de olyan játékosok mellett, mint Özil vagy Kaká ez nem lett volna egyszerű. 28 éves vagyok, és szeretnék még sokáig a legmagasabb szinten játszani” - fejezte be mondandóját van der Vaart.