Pick-Szeged

Vadkerti Attila egy hónapra kidőlt

A Pick-Szeged játékosa, Vadkerti Attila térdsérülést szenvedett a Flensburg elleni kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésen szombaton. Előreláthatólag négy hetet kell kihagynia.

A már így is sérülések tömkelege által sújtott Szegednél újabb fontos játékos dőlt ki a sorból. Vadkerti Attila térde megsérült a Flensburg elleni BL-nyolcaddöntő első mérkőzésén, a vizsgálatok porcleválást állapítottak meg. Emiatt a játékost kedden megműtik, és Skaliczki László körülbelül egy hónapig nem számíthat rá.

A Szegedből már eddig is hiányzott az átlövő Dusan Beocanin valamint a két jobbszélső Nagy Norbert és Tomas Stranovsky, most pedig újabb fontos, több poszton is bevethető játékost veszítettek el. Vadkerti nélkül a bal szélen Törő Szabolcsra, irányító-átlövő pozícióban pedig elsősorban Lékai Mátéra hárul nagyobb teher.

A szombati mérkőzésen az első félidőben még vezetett ugyan a magyar csapat, de hajrá a Flensburgnak sikerült jobban, így a németek kerültek 27-26-os előnybe. A visszavágót vasárnap rendezik Flensburgban.