MTK Budapest

Nem kell kiesésről beszélni - Hrepka Ádám

Címkék:

Az MTK Budapest támadója szerint nagyon rossz most ránézni a tabellára, de egy-két győzelemmel hatalmasat lehet előrelépni.

Hrepka Ádám felépült - Fotó: www.mtkhungaria.hu
Hrepka Ádám végig pályán volt az MTK Budapest második csapatának NB II-es mérkőzésén a hétvégén. A támadó bízik benne, hogy az első osztályú csapatnak nem lesznek kiesési gondjai.

"Nagyon jól esett, hogy gyakorlatilag végigjátszottam a mérkőzést, de eléggé elfáradtam - mondta az mtkhungaria.hu-nak Hrepka Ádám. - Rengeteget edzettem külön az elmúlt időszakban, a héten viszont már bekapcsolódhattam a közös munkába. A lényeg az, hogy nem fáj a lábam, és ezt jó jelnek veszem a kemény hét és a mérkőzés után. Nem beszéltünk még arról Garami Józseffel, hogy mikor léphetek pályára az NB I-ben, de ennek nincs is még itt az ideje. Tényleg nagyon sokat hagytam ki, sokat kell dolgoznom, persze remélem, hogy mihamarabb újra pályára léphetek a Monicomp Ligában.

Az első csapat ugyanakkor gondba került az NB I-ben, hiszen mindössze négy pont választja el őket a kieső helyen álló Siófoktól.

"Én optimista vagyok. Persze nagyon rossz most ránézni a tabellára, de egy kicsit becsapósnak érzem a helyzetet. Egy-két győzelemmel hatalmasat lehet előrelépni, ha a hétvégén nyerünk, akkor pedig már tényleg nyugodtan tekinthetünk előre. Nem kell a kiesésről beszélni, le kell győzni a Siófokot, és akkor lendületbe jöhet a csapat. Én mindenesetre nagyon szurkolok, amíg nem tudok tenni a sikerért!"