Ligakupa

Aczél szerint megszórhatták volna a Debrecent

Zdenek Scasny szerint a Haladás csak pontrúgásból tudott veszélyeztetni ellenük, Aczél Zoltán viszont úgy véli, akár nagyarányú győzelmet is arathattak volna a 2-0-s vereséggel végződő találkozón.

A DVSC-TEVA a Haladás otthonában Adamo Coulibaly duplájával 2-0-ra nyert a Ligakupa elődönőjében. A mérkőzést követően egyik szakvezető sem tünt elégedetlennek.

"Érdekes mérkőzés volt, az igen mély talajú pályán nem volt könnyű dolga egyik csapatnak sem. Az első félidőben voltak nehéz pillanataink, de ez abból is adódott, hogy a védelem először játszott ilyen összetételben. Úgy érzem, megérdemeltük a győzelmet, mert rúgtunk két gólt, emellett volt még néhány ziccerünk, míg a hazaiak szinte csak pontrúgásból veszélyeztettek" - mondta Zdenek Scasny a debreceniek edzője a dvsc.hu-nak.

Aczél Zoltán, a Haladás trénere sem volt szomorú a vereség miatt.

"Gratulálok a Debrecennek a győzelemhez! Nem vagyok szomorú a vereség miatt, mert bátran játszottunk, kerestük a párharcokat, és az első félidőben eldönthettük volna ezt a meccset. A helyzetek alapján komolyan megszórhattuk volna ellenfelünket, de ehelyett büntetőből kaptunk egy gólt, amely teljesen jogos volt. A második játékrészben volt egy periódusunk a Loki második találata után, amikor visszafogottan játszottunk, de utána megint megnyomtuk a Debrecent, és elég komoly fölényben is játszottunk, kapufát rúgtunk, de nem jött össze semmi. Sajnálom, mert a fiúk sokat tettek a sikerért. Úgy érzem, ma nem a jobban játszó csapat nyert" - nyilatkozta a szombathelyiek mestere.