Juventus

Nem tudom, hol játszom jövőre - Alberto Aquilani

A Juventus liverpooli kölcsönjátékosa szerint jelenlegi csapata eddig nem tett lépéseket, hogy véglegesen megszerezze az egyébként nem a legjobb szezonját teljesítő középpályást.

Aquilani bizonytalan - Fotó: AFP
Aquilani bizonytalan saját jövőjével kapcsolatban, mivel nyomát sem látja, hogy jelenlegi csapata, a Juventus a kölcsönszerződés után végleg leigazolná a Liverpooltól. Ennek legfőbb oka, hogy a torinói klub vonakodik kifizetni a játékos átigazolásáért járó 16 millió eurós díjat.

Eddig sem a Liverpool, sem a Juventus illetékese sem lépett velem kapcsolatba. A folytatás kimeneteléről májusban fogunk beszélni, úgyhogy most még nyugodt vagyok” - nyilatkozta az érintett.

Aquilanit elmondása szerint megviselte az utóbbi időszak, ezért nem tudott az elvárásoknak megfelelően teljesíteni, de ez már a múlté és képesnek érzi magát, hogy segítéségre legyen csapatának.

Remek csapattársaim vannak, és egy profi edzőnk, már csak egy kis idő kell, és akkor úgy fogjuk lejátszani az utolsó nyolc meccsünket, mintha döntők lennének” - tette hozzá a játékos.