Athletic Bilbao

Llorente a Madridban? Nem illik oda... - Caparrós

Fernando Llorente sokak szerint kinőtte már az Athletic Bilbaót, amit bizonyít, hogy időről időre európai élcsapatokkal hozzák szóba a világbajnok csatárt. A Real Madrid szívesen megoldotta volna vele a "Higuaín-problémát", és továbbra sem tettek le szerződtetéséről. Edzője, Joaquín Caparrós érthetően nem akarja elengedni Llorentét, azzal próbálja megyőzni, hogy nem illik bele a blancók játékrendszerébe.

Fernando Llorente"Megmondom őszintén, nem hinném, hogy be tudna illeszkedni Madridban. Ő sokkal több egy hagyományos csatárnál, aki csak az ellenfél területén érzi jól magát, a Real pedig másfajta rendszerben játszik - nyilatkozta Joaquín Caparrós az AS-nek. - 40 milliót elköltene a Real Madrid egy játékosra, akit aztán a mérkőzések utolsó perceire cserélnek be? Mert higgyék el, ez történne."

"Llorente fenomenálisan játszik az Athleticben. A pletykák a Realról nem befolyásolják a teljesítményét. Csendben végzi a dolgát, nem foglalkozik ezekkel a hírekkel."

A 26 éves támadó a klub saját nevelésű játékosa, ebben a szezonban már 15 gólnál jár. Korábban összefüggésbe hozták már a Manchester Uniteddel, a Liverpoollal, a Barcelonával és a Real Madriddal is, de ő a klubhűséget egyelőre fontosabbnak tartja egy sztárcsapat mezénél. A transfermarkt.de 20 millió euróra becsüli értékét, de ennél jóval többet kell letennie annak, aki vinni akarja, a kivásárlási ára a hírek szerint 36 millió euró.