Videoton

Az Alves-imádó Garancsi még nem nyugodt

A Videoton tulajdonosa nem bajnokságot akar nyerni, hanem bajnok akar lenni és minden meccset szeretne behúzni.

Garancsi István a Videoton tulajdonosaGarancsi István, a Videoton tulajdonosa a Ferencváros elleni diadal ünnepléséből is kivette a részét, vezényelte a fehérvári drukkereket.

„Nem voltam én karmester, de persze én is örültem egy öt nullás győzelem után, ez a fajta megnyilvánulás hozzátartozik az ember életéhez. De még nem vagyok nyugodt, a mérkőzések előtt és a lefújás után igen, de közben nem. Akkor leszek majd végleg nyugodt, ha befejeződik a bajnokság, amikor a tabella és a jó isten megmutatja, hogy hol végeztünk” - nyilatkozta a fehérváriak első embere az fmh.hu-nak.

A Videoton gyakorlatilag már csak elveszítheti a bajnoki címet, de Garancsi István még óvatosan beszél.

„Erről egy hegymászómondás jut az eszembe: akkor van meg a csúcs, ha haza is értél. Mert hiába leszünk mondjuk már a 26. fordulóban bajnokok, mert akkora lesz az előnyünk, de a hátralévő négy meccset még le kell játszani. Én nem bajnokságot akarok nyerni, én bajnok akarok lenni, minden meccset szeretnék behúzni” - tette hozzá a Videoton elnöke.

Az üzletember azt is elárulta, melyik a kedvenc fehérvári mérkőzése és játékosa.

Hát a Fradi elleni fényes siker. Ami pedig a játékost illeti: Alves, ugyanis én Alves-imádó vagyok, megmaradt ez a rossz szokásom, ezen nem tudok váltani."