Győr-Ferencváros

Prukner szerint döntetlent érdemeltek volna a Győr ellen

Csertői Aurél úgy látta, 60 percig jól futballozott a Győr, Prukner László szerint a vendégek egy pontot érdemeltek volna.

A Győr 1-0-ra megverte a Ferencvárost hazai pályán az NB I szombati játéknapján. Prukner László az elképzelés nélküli játék ellenére is úgy gondolja, mindent megtettek azért, hogy ne vereséggel távozzanak Győrből.

"Az első 15 percben beszorított minket a Győr, aztán kiegyenlített lett a játék. Nagy küzdelmet láttam a pályán, lehet, hogy elfogult vagyok, de egy döntetlenre rászolgáltunk volna. Megint sok volt az egyéni hiba, ezeket ki kell javítani. Mindent megtettünk, hogy ne pont nélkül távozzunk, ezt nem sikerült elérnünk. A mérkőzésen megsérült Morales valószínűleg szalagszakadást szenvedett" - mondta a Ferencváros szakvezetője az ftc.hu-n.

A másik vezetőedző, Csertői Aurél úgy látta, a Győr 60 percig irányította a játékot.

"Úgy kezdtünk, ahogy kell egy hazai csapatnak, több helyzetünk volt, de ezeket nem tudtuk értékesíteni, aztán egy szenzációs akciógólt lőttunk. Hatvan percig jól futballoztunk, utána brusztoltunk. Az utolsó húsz percben a Ferencváros támadott, mi álltuk a sarat" - elemezte a történteket a nemrég kinevezett szakember.