NB I

Az első félidőben elkövetett hiba döntött - Csank János

Tomiszlav Szivics elégedett volt az eredménnyel, de a játékkal nem

Az NB I 20. fordulójának nyitómérkőzésén Gyagya szabadrúgásgóljával legyőzte a Kecskemét a Zalaegerszeget. A két vezetőedző, Tomiszlav Szivics és Csank János a Sport M-nek értékelte a találkozót.

Tomiszlav Szivics, a Kecskemét vezetőedzője elégedett volt ugyan a győzelemmel, de bőven volt idegeskednivalója a hajrában.

"Nagy helyzeteket hagytunk ki a második félidő elején, utána pedig nagy lendülettel támadott a ZTE, hiszen nem volt veszítenivalójuk. Azt kértem a játékosaimtól, hogy tartsák meg és járassák a labdát, de ez nem sikerült. Ezúttal nem becsültük le az ellenfelet, mint legutóbb Szolnokon, de Csank Jánosnak sokkal jobban bejöttek a cseréi, mint az enyémek. Ennek ellenére csak gratulálhatok a csapatomnak, értékes három pontot szereztünk."

Csank János a pontatlanságot, és a gólt hozó szabadrúgás előtti szabálytalanságot okolta a vereségért.

"Döntő volt az első félidőben elkövetett hiba. Nem tudtuk lesre állítani Tököli Attilát, utána pedig szabálytalankodtunk vele szemben. Hiába számított arra Tomiszlav Szivics, hogy elfáradunk a hétközi kupameccsünk miatt, ez nem jellemző ránk. Viszont pontatlanok voltunk, és nem találtuk a kaput. Vlaszák Géza piros lapot érő szabálytalansága kicsit felesleges volt, de Sipos is megállta a helyét.