Videoton

Mezeynek már kutya baja

Dr. Mezey György már Honvéd elleni Magyar Kupa-meccs előtt lázasnak érezte magát, majd a második félidőre már nem is jött ki az öltözőből.

Dr. Mezey György a Budapest Honvéd elleni mérkőzésen
Dr. Mezey György, a Videoton vezetőedzője már a keddi Videoton-Budapest Honvéd Magyar Kupa negyeddöntő-visszavágó (4-0) előtt sem érezte jól magát, majd a szünet után már a kispadra sem ült vissza. Szerencsére azonban nincs komolyabb baja a mesternek, a Videoton hivatalos honlapján igyekezett is megnyugatatni az érte aggódókat:

"Kutya bajom! A múlt héten a csapat több tagját megfertőzte valamilyen infulenzaszerű vírus, amelyet én is elkaptam. Már a Fradi meccs előtti este éreztem, nem vagyok jól, de másnapra ki tudtam magam kúrálni. Úgy látszik azonban, hogy a betegség még nem múlt el teljesen. A Honvéd elleni találkozó előtt kezdett felkúszni a lázam, s a második gólt követően, amikor láttam, nem lehet nagy gond az eredményt illetően, elhagytam a kispadot. Nem akartam viszont az öltözőben megvárni a meccs végét, nem lett volna szerencsés, ha tovább szaportítom a levegőben a vírusok számát. Ezért mentem haza. Ma már jobban vagyok, a lázam lement és holnap teljes erőbedobással dolgozom tovább, hiszen pénteken újabb fontos bajnoki vár a csapatra."