Arsenal

Lehmann visszatér a kapuba?

Az angol Daily Mail hétfő délutáni híre szerint az Arsenal reaktiválhatja egykori kapusát, Jens Lehmannt. A 41 éves kapus tavaly nyáron visszavonult, de úgy tűnik, Arsene Wenger rávette, hogy segítse ki korábbi egyesületét.

Jens Lehmann

Az Ágyúsoknál jelenleg Manuel Almunia az egyetlen hadra fogható portás (Wojciech Szczesny, Lukasz Fabianski és a Hull Citynek kölcsönadott Vito Mannone is sérült), ezért a klub kérvényezte a szövetségtől, hogy az átigazolási időszakon kívül szerződtethessenek egy kapust. Arsene Wenger néhány napja azt nyilatkozta, hogy megvan a jelöltje, most kiderült ki, hogy nem más, mint Jens Lehmann, az Arsenal kapuját 2003 és 2008 között védő, tavaly visszavonult német hálóőr.

Lehmann jelenleg a klub edzőközpontjában tartózkodik, egy hat hetes edzőképzésen vesz részt. Visszatérésőről kitérően nyilatkozott vasárnap a Bild am Sonntag német lapnak: "Londonban vagyok, de még nem hallottam semmit ezekről a tervekről, de ki tudja még, mi lesz.."

Lehmann 2008-ban a Stuttgarthoz szerződött levezetni, tavaly nyáron vonult vissza, de azóta is folyamatosan edz, erőnlétének fenntartása miatt, és állítólag nem lenne ellenére a visszatérés, de csak egy rövid távú szerződésben gondolkodik. Ahogy az Arsenal is...