Manchester United

Ferguson ismét szóba állt a sajtóval

A Liverpool elleni 3-1-es vereség óta tartott a Manchester United skót menedzserének hírzárlata, melyet a mai napon szakított meg az edző, és ismét a sportsajtó rendelkezésére állt. Ferguson beszélt a Vörösök elleni vereségről és az Arsenalról is.

Ferguson csapata kisebb hullámvölgyben - Fotó: AFP
Csütörtökön nyilatkozott először a Vörös Ördögök vezetőedzője, Sir Alex Ferguson azóta, hogy együttese 3-1-es vereséget szenvedett a Liverpool ellen az Anfield Roadon. A tréner nem tudott magyarázatot adni csapata gyenge teljesítményére.

Nem tudok mit mondani, egyszerűen a Liverpool volt a jobb vasárnap, és megérdemelten nyertek. Csalódott vagyok, amiért nem tudtuk megütni az elvárt szintet, és nem teljesítettük az elvárásokat” - közölte Ferguson.

A Nani elleni durva szabálytalanságról - amelyet Jamie Carragher követett el - nem volt hajlandó beszélni a skót szakember, ellenben azt elmondta, hogy szerinte a legnagyobb riválisuk a Premier League-elsőségért Arséne Wenger csapata, az Arsenal.

Az előző szezonban tavaszra leszakadtak rólunk és a Chelsea-ről, akkor mi és Ancelotti csapata futottunk versenyt a bajnokságért. De Arséne Wenger valami olyat húzott, amitől visszatértek a néhány évvel ezelőtti formájukhoz. Jelenleg ők a legnagyobb riválisaink a bajnoki címért folyó csatában” - tette hozzá az edző.