Magyar Kupa

Supka szerint megmaradt az esélyük, Mezeyt a sérülések aggasztják

A Honvéd és a Videoton szakvezetője is megegyezett abban, hogy tipikus kupacsatát produkált a két csapat, ahol nem dőlt el a továbbjutás.

A Videoton 1-1-es döntetlent játszott a Budapest Honvéd otthonában a Magyar Kupa negyeddöntő első mérkőzésén. A szakvezetők a vidi.hu-n értékelték az összecsapást.

„Tipikus kupamérkőzés volt, amelyen méltó ellenfelei voltunk a Videotonnak. Mind a két csapatnak megvoltak a lehetőségei arra, hogy a maga javára fordítsa a mérkőzést. Ez végül nem történt meg, így a döntetlennel mindkettőnknek megmaradt az esélye arra, hogy kivívja a továbbjutás jogát” - nyilatkozta Supka Attila a hazaiak részéről.

Igazi kupatalálkozó volt, ahol az első félidőben egy felszabadultan játszó Honvéd a tartalékosan felálló csapatunkat nagyobb erőfeszítésre kényszerítette. A második játékrészben aztán, a cseréket követően, jó játékkal folytattuk, megvoltak a helyzeteink, amelyek alapján győzhettünk is volna. A magam részéről bizakodva várom a jövő heti visszavágót. A mai kupameccs egyben jó alkalom volt arra, hogy megnézzem, hogyan lehet helyettesíteni azt a három embert, akik jelenleg sérültek. Nagy Dani, Farkas Balázs és Elek Ákos egyelőre nincsenek bevethető állapotban, ami elég nagy gond. Van még azonban két napunk, meglátjuk mi lesz szombatig. Ami a mai cseréket illeti, Djordjic kapott egy rúgást a térdére, nem akartam tovább erőltetni őt a második félidőben, viszont Gosztonyi és Nikolics is remekül állt be - ők hozták össze az egyenlítő gólt is” - jegyezte meg dr. Mezey György a Videoton vezetőedzője.