Újpest

Remélem, folytatni tudom a sorozatomat - Lázár Bence

Az Újpest 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán a Kaposvártól, de Lázár Bence szerint képesek idegenben is kiharcolni a továbbjutást a Magyar Kupában.

Lázár Bence öröme - Fotó: ujpestfc.hu

Lázár Bence már a tavaszi szezon elején bombaformában futballozik, eddigi négy mérkőzésén ötször volt eredményes. A fiatal támadó, aki korábban a hatharom.com-nak is nyilatkozott tavaszi terveiről, ezúttal a lila-fehér klub hivatalos honlapján szólalt meg.

"Nagyon örülök, hogy gólokkal tudtam segíteni a csapatnak az eddigi meccseken, azt viszont sajnálom, hogy az előző két gólom csupán egy döntetlent ért. Úgy érzem, hogy a csapat – csakúgy mint előtte – mindent megtett a Siófok elleni bajnokin és a Kaposvár elleni kupameccsen is a győzelemért, valamiért azonban egyik meccsen sem jött ki a lépés. Most már előre kell néznünk, legfontosabb a Vasas elleni bajnoki, amely óriási tradíciókkal bír. Nyerni szeretnénk a Fáy utcában, én a magam részéről pedig azt remélem, hogy folytatni tudom a sorozatomat" - jegyezte meg Lázár az ujpestfc.hu-n

A gólerős játékos úgy véli, képesek lesznek ledolgozni a hátrányukat Somogyban.

"A csapat mindent megtesz azért, hogy ledolgozza a hátrányát Kaposváron, és továbbjusson. Ha elég egységesek leszünk, és a szerencse mellénk áll, bejuthatunk a négy közé, arról nem is beszélve, hogy a kupameccsek sajátossága, hogy egy-egy találkozón minden megtörténhet. Nem adjuk fel, győzni és továbbjutni megyünk Kaposvárra, de először a Vasas elleni bajnokit kell „behúzni”, ami nem lesz könnyű feladat" - tekintett előre a hétvégi bajnokira a 19 éves labdarúgó.

Fotó: ujpestfc.hu