Görögország

Németh Krisztián először volt kezdő, gólt szerzett a Voloszban - videó

"Magyar rangadót" rendeztek Görögországban, az Olimpiakosz Volosz a Panszerraikoszt fogadta. A vendégeknél Kiss Zoltán, a hazaiaknál Szélesi Zoltán, és most először Németh Krisztián is kezdő volt. Ráadásul a magyar csatár a 15. percben csapata vezető gólját is megszerezte, végül simán múlták felül ellenfelüket. Némethet a 79. percben cserélte le az edzője. Szélesi Zoltán végigjátszotta a mérkőzést a hazaiaknál, míg Kiss Zoltán 75 percet volt a pályán a vendégeknél. A győzelmével a Volosz ideiglenesen feljött a tabella harmadik helyére, míg a Panszerraikosz sereghajtó a görög bajnokságban.

A mérkőzés első találatát Németh Krisztián szerezte az első negyedóra végén, miután Martin lövése lepattant a védőkről. Érdekesség egyébként, hogy a magyar csatár nem klasszikus éket játszott a mérkőzésen, hanem egy picivel hátrébbról, afféle irányító pozícióból indult.

Németh gólja

A további gólokat Breska és Tomas szerezték, a Volosz simán, 3-0-ra legyőzte a Panszerraikoszt. Szélesi Zoltán végigjátszotta a találkozót, Kiss Zoltánt a 75., Némethet a 79. percben cserélték le.

Görög bajnokság, 25. forduló:

Olimpiakosz Volosz-Panszerraikosz 3-0 (2-0)
gólszerző: Németh (15.), Breska (42.), Tomas (85.)