Szavazás

A Real Madrid szurkolóknak hiányzik Raúl

A Real Madrid híveinek 78%-a úgy véli, igenis helye lenne a csapat egykori spanyol támadójának Jose Mourinho csapatában.

Raúl puszit küld - Fotó: AFP

A királyi klub szurkolóinak többsége úgy véli, beleillene a mostani Real Madridba Raúl. A tizenhat év után nyáron távozó csatár jelenleg a Schalke 04 játékosa, és már Németországban is letette a névjegyét: tizenegy gólt szerzett a Bundesligában, hármat a Bajnokok Ligájában és kettőt a Német Kupában. Már csak ezért sem mondhatjuk, hogy levezetni ment a gelsenkircheni alakulatba. Talán sose derül fény arra, miért is kellett pontosan távoznia a Real Madrid gólrekorderének a csapattól, de tény: új fejezetet nyitott az életében.

Érthetetlennek tűnt Raúl elküldése a nyáron, hiszen nem dúskál támadókban a madridi klub, sőt az argentin Gonzalo Higuain kiesése után egy ideig Karim Benzema maradt az egyedüli vérbeli csatár a klubban. Bár a télen még érkezett Emanuel Adebayor, sok választási lehetősége most sincs Jose Mourinhónak. A Marca nevű spanyol lap megkérdezte internetes oldalán az olvasókat, hogy szerintük helye lenne-e a mostani Madridban a 33 éves játékosnak. A több mint 12 ezer leadott szavazatból a szurkolók majdnem 80 százaléka (78.1) úgy véli, beleillene a Mourinho-féle csapatba a klub legendája és mindössze 21.9% vélte úgy, hogy nincs helye Raúlnak az együttesben.