Menyegző

Cristiano Ronaldo megnősül

A hírek szerint hamarosan megnősül Cristiano Ronaldo. Az angol és spanyol bulvársajtó egybehangzó értesülései szerint nemrég New Yorkban megkérte barátnője, az orosz modell, Irina Sajak kezét. A Mirror szerint a menyegző oka, hogy Irina babát vár a portugál csillagtól.

Cristiano Ronaldo és Irina Sajak

Ha a hír igaz, Ronaldo hamarosan második gyermekét ringathatja karjában. Elsőszülött fia tavaly nyáron jött a világra, egy rövidke légyott gyümölcseként, az édesanya személyére azóta sem derült fény, CR7 pedig úriemberhez illő módon magára vállalta a gyernek felnevelését - egész pontosan édesanyja és nővérei nyakába varrta.

A szemfüles fotósok már kiszúrták a 25 éves Irina kezén egy gyémánt eljegyzési gyűrűt, sőt, hasát is gömbölyödni vélik. A News of the World beszámolója szerint Ronaldo vörös rózsák kíséretében, térden állva kérte meg kezét. A portugál aranylabdás és a Sports Illustrated legutóbbi különszámának címlaplánya 2010 eleje óta alkot egy párt, a jelek szerint botrányhős Ronaldo lehiggadt az orosz szépség mellett.

"Annak ellenére, hogy nem tervezték a babát, nagyon boldogok. Ronaldót semmi sem teszi boldogabbá, mint a fia" - nyilatkozta egy állítólagos közeli barát.