Juventus

Del Neri szerint szürreális, ami történik velük

megosztom

Nagy a baj a Juventus háza táján, mivel a csapat hazai pályán szenvedett megalázó vereséget a Bolognától, így újra előtérbe került az edző menesztése.

Luigi Del Neri gondolkodik - Fotó: AFP

A Juventus szombaton 2-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a kiesés elől menekülő Bolognától, így nem csoda, hogy a klub szurkolói a vezetőedző, Luigi Del Neri lemondását követelik. Amennyiben a torinóiak folytatják a bajnokságban a minden elképzelést nélkülöző játékukat, könnyen lehet, hogy még az Európa Liga-indulást garantáló bajnoki helyekről is lecsúsznak. Jelenleg hetedik helyen áll az együttes, ami minden várakozást alulmúl, hiszen minimális cél volt szezon előtt a Bajnokok Ligáját érő helyezés kiharcolása. Kérdés, Andrea Agnellinek, a klub elnökének mikor fogy el a türelme a vezetőedző iránt. A szurkolók már a jövő hétvégi Milan elleni rangadó előtt váltást szeretnének a kispadon.

Le vagyok sújtva az eredmény és a teljesítményünk miatt, alig két héttel ezelőtt legyőztük az Intert, szürreális, ami azóta történt. Hihetetlen! Egyértelműen a következetesség a problémánk, a csapat könnyen elveszíti a koncentrációját, emiatt a dolgok rossz irányba indulnak el a mérkőzés alatt. Sajnálom a szurkolókat, sokkal többet érdemelnének” – nyilatkozta a találkozót követően Luigi Del Neri, akinek az utolsó mondatával a csapat drukkerei is egyet értenek.

megosztom