Premier League

Az Arsenal és a United között dől el a bajnoki cím - Ferguson

Sir Alex Ferguson, a Manchester United mestere nem kertelt, amikor újságírók a lehetséges bajnokesélyesekről faggatták. A skót mester szerint a Manchester City és a Chelsea már kíírta magát a versenyből, az Arsenal és a United között fog eldőlni a Premier League-elsőség.

Sir Alex Ferguson

Ferguson szerint a Chelsea túl sok mérkőzést hagyott elveszni, jelen helyzetéből már nem tud jelentősen előre törni. A Vörös Ördögök kedden, a 18. fordulóból pótolt mérkőzésen éppen Carlo Ancelotti együttesével mérkőznek Londonban.

"Vagy az Arsenal, vagy mi nyerjük a bajnokságot. A szokásos a képlet, a hajrában két csapat leszakad a többiektől. A Chelsea már nem tudja behozni a hátrányát"

"Néhány évvel ezelőtt már elmondtam, hogy az a csapat tud nyerni, amelyik leginkább képes a kiegyensúlyozott teljesítményre. Ezért kell a végéig tartanunk a lendületünket. Idegenben pocsék a teljesítményünk, ezen javítanunk kell." - ezt ferguson már szombaton bizonyíthatja, csapata a Wigan Athletic otthonában lép pályára.

A címvédő Chelsea jelenleg ötödik a tabellán, 12 ponttal elmaradva a Manchester Unitedtől, és 11-el az Arsenaltól. A Manchester City a harmadik, 8 pont hátrányban van városi riválisától.