AS Roma

Adriano marad Rómában ügynöke szerint

Gilmar Rinaldo, a brazil csatár képviselője szerint ügyfele nem hagyja el az AS Romát, noha a hírek szerint több brazil klub is ajánlatot tett a szebb napokat is látott játékosért.

Adriano alkohollal gyógyította törött vállát

A csatár a múlt hónapban szenvedett vállsérülést a Lazio elleni kupameccsen, a klub pedig engedélyezte neki, hogy Brazíliában kezeltesse magát. Azóta folyamatosan olyan képek kerültek nyilvánosságra, amelyeken Adriano Rio de Janeiróban bulizik, sokszor erősen ittas állapotban.

A 28 éves támadó szerdán megérkezett az olasz fővárosba, ahol a klubvezetőség figyelmeztette, hogy ha nem veszi komolyan a rehabilitációt, akkor fel is út, le is út. Bár lehet, hogy ennek örülne a brazil fenegyerek, hazájában a pletykák szerint a Corinthians tárt karokkal fogadná. Ügynöke azonban cáfolta az eligazolássáról szóló híreket.

"Mindegyik dél-amerikai klubbal szóba került szerződése nélkülözi a valós alapot. Adrianónak kétéves megállapodása van Rómában, amit őt tiszteletben tart. Soha nem került szóba ennek felbontása" - nyilatkozta Rinaldo egy olasz rádióműsorban.

Adriano 2010-től íródó római pályafutása eddig nem alakult fényesen: az idény során öt bajnokin, két kupameccsen és egy BL-találkozón szerepelt a csapatban, gólt még nem szerzett.