Arsenal

Walcott és Fabregas nélkül a Ligakupadöntőn

Theo Walcott és Cesc Fabregas is megsérült a szerda esti, Stoke City elleni bajnokin. Arsene Wenger, az Ágyúsok menedzsere szerint Walcott biztosan nem lép pályára vasárnap este, a Ligakupa döntőjében, de erősen kérdéses Fabregas játéka is.

Arsenal FC"Walcottnak a bokája rándult meg, még mi sem tudjuk, mennyi időt kell kihagynia, de vasárnap biztos nem fog játszani. Fabregasnak a térde húzódott meg, a későbbi vizsgálatok során derül majd ki, mennyire nagy a baj. Holnap többet fogunk tudni" - nyilatkozta Wenger szerda este, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. Az Arsenal egyébként 1-0-ra nyerte Squillaci góljával a találkozót.

A csapatkapitány Fabregas reménykedik benne, hogy vasárnapig felépül, és a pályán segítheti csapatát hat év után újra kupaelsőséghez:
"Még nem tudom, mi lesz vasárnap, de egy biztos, mától vasárnapig nem alszom, ha ez kell ahhoz, hogy játszhassam. Már nagyon régóta várom azt a pillanatot, hogy kapitányként vezessem az Arsenalt egy finálében, nem adom fel az utolsó pillanatig"
- írta Twitter-oldalán a spanyol középpályás.

Az Arsenal vasárnap 17 órakor a Birmihgma Cityt fogadja az Emirates Stadionban, az Angol Ligakupa döntőjében. A londoni klub 2005-ben ünnepelhetett utoljára elsőséget, akkor megnyerték a Premier League-et és az FA-kupát is elhódították.