NB I

A Kecskemét jobb a rövid passzos játékban a Fradinál - Czéh

Az egykori ferencvárosi játékos, aki jelenleg a KTE-Ereconál játékosmegfigyelő úgy véli, Szivics csapata térdre kényszerítheti a Ferencvárost.

Czéh László a kilencvenes évek közepén bajnok és kupagyőztes volt a Ferencvárossal, jelenleg pedig a KTE-Ereco játékosmegfigyelőjeként dolgozik.

- Mivel én a KTE alkalmazásában vagyok, természetesen a Kecskemét sikeréért szorítok, de minden más meccsen a Fradinak drukkolok - nyilatkozta Czéh az ftc.hu-nak. - 2009 őszén egy mérkőzés erejéig már vezettem a Kecskemétet a Fradi ellen, de nagyon vegyes érzelmeket éltem át akkor, persze azért tudtam örülni a sikerünknek. A Fradi most egy nagyon egységes csapat, de a Kecskemét talán a rövid passzos játékban jobb, és ezzel akár térdre is kényszerítheti a Ferencvárost. A zöldek mellett viszont jelenleg az szól, hogy ami most az egyesület körül zajlik, az egy csapatot nagyon egységbe szokott kovácsolni. Mindkét csapatnak 50-50 százalékos esélyt adok a győzelemre, így a meccs előtt. Nagyon örülnék, ha sok néző jönne ki a mérkőzésre és telt ház előtt, úgy három-négygólos meccsen a Kecskemét diadalmaskodna...