Közlemény

Hivatalosan is Berkié a Ferencváros irányítása

Amit hétfőn megírtunk, az immár hivatalossá vált: Berki Krisztián cége veszi át a Ferencváros irányítását, de négy héten belül a klubé lehet a Zrt.

FTCAz ftc.hu-n megjelent közleményben szerint Kevin McCabe megegyezett a BK Management Kft.-vel, amelynek tulajdonosa és vezetője Berki Krisztián.

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a hétvége folyamán egy Közös Szándéknyilatkozatot (Memorandum of Understanding) írtunk alá a BK Management Kft.-vel (BKM), mely szerződés azonnal hatályba lépett és melynek értelmében a BKM átveszi a Zrt. irányítását.
A BKM tulajdonosa és vezetője az a Berki Krisztián, aki korábban a klub vezérigazgatója, azt megelőzően pedig játékosa volt, valamint aki rendelkezik mindazzal a gyakorlattal és tapasztalattal, ami a napi ügyek intézéséhez illetve az adminisztráció átvételéhez szükségesek.

Ezzel párhuzamosan előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a Ferencvárosi Torna Club megbízottjával, Kubatov Gábor úrral, a teljes projekt jövőjével kapcsolatban, mely projektnek része a teljes ingatlan átadása, beleértve a stadiont is. Az alapelvekben már megegyeztünk, a végleges megállapodás pedig négy héten belül várható. Az FTC, a BKM és a mi cégcsoportunk szorosan együttműködnek a Fradi felvirágoztatásáért.

Ezzel küldetésünket a labdarúgó csapattal kapcsolatosan befejeztük, amit 2008-ban vállaltunk, megtettük, megmentettük a csődtől ezt a méltán híres és büszke klubot, és most visszaadjuk a Fradit a magyar emberek kezébe.

Három nap múlva kezdődik a nagyon izgalmasnak ígérkező tavaszi szezon, nagyon sok sikert kívánunk az első csapatnak ahhoz, hogy megszilárdítsa helyét az első osztály legjobbjai között.

HAJRÁ FRADI!!!

Kevin McCabe