Tottenham

Beckham búcsút intett

David Beckham elköszönt a Tottenhamtől. Az elmúlt heteket a londoni klubnál töltő középpályás visszatért az Egyesült Államokba egyesületéhez, a Los Angeles Galaxyhoz. Harry Redknapp, a Spurs menedzsere viszont továbbra sem tett le Becks megszerzéséről, és a középpályás is célzott rá, hogy folytatná a White Hart Lane-en megkezdett munkát.

David Beckham a Tottenham edzésén

Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) holtszezonjában sem akart tétlenkedni David Beckham, ezért az elmúlt hat hetet a Tottenhamnél töltötte. Sokág úgy tűnt, kölcsönjátékosként számolhat vele Harry Redknapp menedzser, de a klub sokallta a középpályás magas biztosítását, és félt, hogy egy sérülés esetén súlyos ráfizetéssel végződik az üzlet. Így Becks csak a lelátóról követte a Spurs meccseit, de az edzéseket szorgalmasan látogatta.

Harry Redknapp egyébként végig azt hangoztatta, hogy mennyire elégedett Beckham fizikai állapotával és teljesítményével, és bánja, hogy a pályán nem tudta segítni őket. A tréner továbbra sem tett le a játékos megszerzéséről, bízik benne, hogy mivel jövő télen lejár Beckham szerződése Los Angeles-ben, utána sikerül szerződtetniük.

"Nagyon élveztük a közös munkát. Jobb játékost el sem tudok képzelni. Minden tekintetben kiváló futballista, a fiatalok példaképe. Nagyon örült itt mindenki, hogy minket választott" - dicsérte Anglia (még mindig) első számú futballcsillagát Redknapp.

"Szeretnék köszönetet mondani Harrynak, munkatársainak, és minden játékosnak. Remekül éreztem itt magam, és ez az ő érdemük. Remélem, a következő szezonban is folytatjuk a munkát" - mondta Beckham az utolsó edzés után, célozva arra, hogy szívesen visszatérne Angliába. Persze ehhez alighanem Victoriának is lesz egy-két szava...