NB II

Angliából igazolt védőt a Pécs

Címkék:

Fodor Ferenc az Oldham Athletic csapatától szerződik az NB II Nyugati csoportjában feljutásra pályázó PMFC-hez.

PMFCA PMFC leigazolta Fodor Ferencet az angliai Oldham csapatától. A védőjátékos 3 és fél évre kötelezte el magát Pécsre.

- Nem bántam meg, hogy Angliából Magyarországra, pontosabban Pécsre igazoltam, hiszen kiváló helyre kerültem - nyilatkozta a pmfc.hu-nak Fodor Ferenc. - Úgy érzem, bíznak bennem, és megkapom a lehetőséget a bizonyításra. Igyekszem is élni vele. Valamennyi mérkőzésen igyekeztem a lehető legtöbb labdát szerezni, és a megszerzett labdákat pontosan megjátszani, úgy érzem, inkább több mint kevesebb sikerrel ez teljesült is. A támadójátékban viszont azt gondolom, van hová fejlődnöm. Szerencsére Kiss László olyan intenzitású és tökéletesen összerakott tréningeket tart nekünk, hogy garantált a fejlődésem.

A 19 éves játékos bízik abban, hogy jövőre a Péccsel már az első osztályban játszhatnak.

- Örülök annak, hogy jó ellenfelekkel mértük össze az erőnket. Szolnok, Siófok, Eszék, csupa élvonalbeli együttes, és az eredmények számomra azt bizonyítják, a PMFC is megüti a magyar, vagy akár a horvát élvonal szintjét. Bízom benne, hogy jövőre már mi is az NB I-ben játszunk majd - jegyezte meg Fodor Ferenc.