Videoton

A csapatkialakítás, a jövőkép számomra is rejtély - dr. Mezey György

Fele olyan hatékonysággal tudok dolgozni, hoztunk egy brazil fiút, kipróbáltuk Spanyolországban, próbáljuk leigazolni, de a mai napig nem tudom, mi van vele. Tegnap mutatott Alves egy e-mailt, hogy 1 millió eurót kifizetne egy koreai csapat neki.. - nyilatkozta dr. Mezey György a Videotonnál kialakult helyzetről.

Mezey György magyaráz - Fotó: fmh.hu

Az MTV Sport7 című műsorában dr. Mezey György nyilatkozott a Videoton téli játékospolitikájáról, de a vezetőedző közel sem tűnt elégedettnek.

„Ennek a csapatnak bajnokságot kell nyerni, ha nem tesznek keresztbe, nem ártanak, akkor meg is fogja nyerni. Játékerejét nézve jobb ez a Videoton mint a tavalyi volt, a háttérben a történéseket nézve rosszabb. A csapatkialakítás, a jövőkép számomra is rejtély. Tavaly teljesen világos volt a helyzet, szakmai alapon döntöttünk a játékosállomány kialakításáról, most pedig épp tegnap hallottam, hogy az egyik játékosomat valaki kölcsön akarja adni a Vasasnak. Kicsit zavaró..Amikor idejöttem nem ez volt a modell mint ami most van, meglátjuk, hogy mi lesz ennek a vége. Fele olyan hatékonysággal tudok dolgozni, hoztunk egy brazil fiút, kipróbáltuk Spanyolországban, próbáljuk leigazolni, de a mai napig nem tudom, mi van vele. Tegnap mutatott Alves egy e-mailt, hogy 1 millió eurót kifizetne egy koreai csapat neki, 400.000 euró nettót, nem tudom, mi van vele.. Ezért mondom, hogy kicsit nehezebb így dolgozni, mint tavaly” – nyilatkozta a szakember a kialakult helyzettel kapcsolatban.

 

Fotó: fmh.hu