Real Madrid

Hazatér a klub brazil csillaga?

Brazil lapértesülés szerint a Corinthians kölcsönben megszerezné Kakát a Real Madridtól. A klubtól a napokban két nagyágyú, Roberto Carlos (az orosz Anzsihoz) és Ronaldo (visszavonult) is távozott, ezért a vezetőség egy új, megfelelő kaliberű játékost szeretne igazolni.

A Folha de Sao Paolo napilap szerint az aranylabdás középpályás örömmel reagált az érdeklődésre, de pályafutása jelenlegi szakaszában nem feltétlenül hagyná el Spanyolországot.

A 28 éves Kaká a dél-afrikai világbajnokság után térdműtéten esett át, január 3-án, a Getafe elleni bajnokin tért vissza a pályára. Távozása már régóta téma a sajtóban, 2009 nyarán a Real Madrid 65 millió euróért szerződtette a Milantól, de első madridi szezonjában nem alkotott maradandót a Bernabéuban. Most még ugyan meccshiánnyal küzd, vissza kell nyernie műtét előtti formáját, és a tavaly nyáron szerződtetett Mesut Özil jóval meggyőzőbben játszik nála, igaz, a tapasztalat és az eddig - a Milanban - elért eredmények Kaká javára billentik a mérleget.

José Mourinho, a királyiak vezetőedzője ugyanakkor nyilatkozatai szerint ragaszkodik a brazil karmesterhez, és nem szívesen engedné el más csapathoz.