Magyar foci

Az FTC visszavásárolná a labdarúgócsapatot az azt működtető Zrt.-től

  • MTI

Ferencvárosi Torna Club visszavásárolná a labdarúgócsapatot az azt működtető FTC Zrt-től, ennek azonban előfeltétele, hogy a mostani tulajdonos addig is tovább finanszírozza az együttest - mondta Kubatov Gábor, a zöld-fehér klub elnökségi tagja az MTI-nek.

FTCFerencvárosi Torna Club visszavásárolná a labdarúgócsapatot az azt működtető FTC Zrt-től, ennek azonban előfeltétele, hogy a mostani tulajdonos addig is tovább finanszírozza az együttest - mondta Kubatov Gábor, a zöld-fehér klub elnökségi tagja az MTI-nek.

A klub írásban kért tájékoztatás az FTC Zrt-től, hogy milyen formában és feltételek mellett vehetné meg a labdarúgócsapatot és a hozzá tartozó ingatlant - nyilatkozott a klub által az FTC Zrt. igazgatótanácsába delegált Kubatov Gábor az FTC Zrt. csütörtöki rendkívüli közgyűlése után. Hozzátette: a Ferencváros öt százalékos tulajdonjogával élve megvétózta, hogy szavazásra kerüljön az FTC Zrt. végelszámolással való megszüntetése.

A mai közgyűlésen az nso.hu információi szerint lemondott az FTC Zrt. vezérigazgatója Alexander Gerstl, mivel nem látja biztosítottnak az FTC Zrt. további működését és jövőjét.