Átigazolás

Dzsudzsák érkezhet Hazard helyére a Lille-be

A Dzsudzsák Balázs posztján játszó Eden Hazardot a Chelsea, az Arsenal, a Manchester United és a Liverpool is le szeretné igazolni, megnyitva ezzel a teret a magyar szélső előtt Lille-ben.

Dzsudzsák Balázs  a PSV-ben - Fotó: soccernews.nl

Tovább nőhet Dzsudzsák Balázs esélye arra, hogy a Lille futballistája legyen. Az angol Daily Mail szerint ugyanis Eden Hazard távozhat a francia bajnokcsapattól. Jelenleg ő az, aki a magyar szélső posztján játszik a Lille-ben, és távozásával egyértelműen a PSV játékosa lenne az első számú kiszemelt erre a pozícióra. A belga szélsőnek 21 millió fontban határozta meg az árát a Ligue 1 listavezetője. Európa topcsapatait ez nem tántorítja el, a lap információi szerint Angliából a Chelsea, az Arsenal, a Manchester United és a Liverpool is érdeklődik a játékos iránt. Ha pedig inkább délre menne a futballista, a Real Madrid is tárt karokkal fogadja. A Lille vezetőedzője, Rudi Garcia is felkészült a mindössze 20 éves játékos távozására.

„Amennyiben szezon végén ajánlatot kapunk érte, megfontoljuk azt, ha nem kapunk, akkor nem történik semmi. Hazard nagy értéke a klubnak.”

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Lille télen 10 millió eurót adott volna a magyar középpályásért, azonban Hazard távozásával ez az összeg nyáron több lehet.  Az érdeklődés továbbra is megvan, a kulcs pedig Hazard eligazolása lehet a Dzsudzsák-Lille házasságban. A dolog pikantériája az is, hogy csütörtökön a PSV Eindhoven a Lille ellen játszik Európa Liga legjobb 32 csapata között, így a magyar válogatott középpályása bizonyíthat leendő (?) csapatának.