Liverpool

Bénák voltunk Hodgson alatt - Agger

Daniel Agger szerint a Liverpool borzasztóan játszott Roy Hodgson alatt, most viszont jó sorozatban vannak, és ezen az úton szeretnének tovább menni.

Agger cselez Liverpoolban - Fotó: AFP

Daniel Agger, a Liverpool védője nem finomkodik, kimondja, amit gondol. A dán játékos úgy fogalmazott, hogy Fernando Torres csapatváltása elfogadhatatlan volt. Persze felvetődik az is, hogy Torres mitől teljesített a szezon első felében sokkal visszafogottabban, mint azt tőle megszokhattuk.

Ez a nagy kérdés, nem?  Hogy meg tudjuk ezt magyarázni, egy pillantást kell vetnünk a csapatra. Borzasztóan játszottunk, sz…ok voltunk. Ő a csapat része volt, így ha mindenki jól játszott volna, ő is jobban teljesít. Ez igaz mindenkire, rám, Gerrardra, mindnyájunkra. Ha a csapat eredményes, úgy látszik az egyéni teljesítmények is jobbak, de amikor vesztünk, mindenki a padlón van, mindenki rosszul játszik” – mondta a 26 éves futballista az előző menedzser, Roy Hodgson időszakára utalva.

Agger kitért Fernando Torres Chelsea-be szerződésére is, amit rossz döntésnek tart.

Elfogadhatatlan, hogy a Liverpool egyik legfőbb riválisánál játszik. Egy dán ember tiszteli a klubot, ahol játszik. Büszke vagyok, hogy a Liverpool mezét viselhetem, és soha nem fogok más angol csapathoz szerződni. Sose leszek a Manchester United vagy az Everton játékosa. Ez a megbecsülésemet mutatja a klub felé” – jegyezte meg a 39-szeres dán válogatott.

A 2006 óta Liverpoolban játszó védő kitért a csapat jelenlegi jó sorozatára is, de pontosan nem tudja, ezzel meddig juthatnak.

Jó sorozatban vagyunk, fut a szekerünk, ezen az úton akarunk tovább menni, hasonló önbizalommal. Úgy gondolom, egyre feljebb tudunk kerülni a tabellán, de nem tudom, meddig juthatunk. Tudom, hogy elcsépeltnek hangzik, de mindig csak a következő meccsel foglalkozunk. Ha túlságosan előre nézünk, és azt számolgatjuk, mennyi pontot lehet még összegyűjtenünk, elveszítjük a  koncentrációnkat” - fogalmazott a Brøndby egykori játékosa.