Magyar válogatott

Nagy csodát nem várhatott senki - Tököli

A válogatottba hét év után visszatérő Tököli Attilától a kapitány azt kérte, hogy induljon be a résekbe, és igyekezzen kihasználni a lehetőségeket.

Tököli Attila a magyar válogatott csatára az Azerbajdzsán elleni barátságos mérkőzésen.
A magyar válogatott szerdán felkészülési mérkőzésen 2-0-ra nyert Azerbajdzsán ellen. Tököli Attila, aki hét év után tért vissza a nemzeti csapatba, a delmagyar.hu-n értékelte a találkozót.

"Először is nagyon örülök, hogy itt lehettem a csapattal, egy jó társaság fogadott. A mérkőzésről azt gondolom, hogy azok után, hogy a keret szinte a mérkőzés napján jött össze, nagy csodát nem várhatott senki. Az azeriek ezzel szemben már két hete együtt dolgoztak, ami azért sokat számít. A félidőben áttértünk egy másik rendszerre, és a mester azt kérte tőlem, amikor lehetőségem lesz, induljak be a résekbe, és igyekezzem kihasználni a lehetőségeket. Az már más kérdés, hogy érkezik-e a labda, vagy sem, mindenestre a lényeg a győzelem volt. A mérkőzés után Egervári Sándor gratulált a győzelemhez, egyéb egyéni értékelésre ezúttal nem került sor. Jelenleg még a dubaji repülőtéren vagyunk, este érkezem vissza Kecskemétre" – nyilatkozta a 24-szeres válogatott támadó.