Átigazolás

A pécsi Zamostny Balázs nyártól Újpesten játszik

A fiatal csatárt 2015-ig szerződtették a lila-fehérek

Az Újpest FC leigazolta a Pécsi MFC-től a 19 éves Zamostny Balázst. A csatár a mostani megállapodás szerint július 1-jén csatlakozik a lila-fehérekhez, és 2015 végéig lesz a játékosuk. Kovács Zoltán sportigazgató tovább folytatja a tárgyalásokat, hogy esetleg hamarabb átkerülhessen Újpestre a fiatal labdarúgó.

Újpest-címerAz ujpestfc.hu tájékoztatása szerint Zamostny Balázs július 1-jétől az Újpest játékosa lesz. A 19 éves csatár a Pécsi MFC neveltje, 2006-ban az MTK-hoz került, majd a 2010-11-es szezonban mutatkozott be a pécsi felnőttcsapatban.

Négy bajnokin kapott lehetőséget a másodosztályban, illetve kétszer a Magyar Kupában is játszott. Tehetséges játékosnak tartják, a szövetségi kapitány ajánlotta az újpesti együttes figyelmébe.

"Egy tehetségkiválasztó során figyeltem fel Balázs képességeire, miután Egervári Sándor szövetségi kapitány felhívta rá a figyelmemet. Nagy tehetségnek tartom, de természetesen nem szeretnénk rá túl nagy terhet rakni. Ha megszokja az újpesti közeget és elvárásokat, akkor nagyon szép jövő előtt áll. Szeretnénk, ha minél előbb csatlakozna hozzánk, de erről még tárgyalnunk kell a pécsi klubbal" - mondta a klubhonlapnak Kovács Zoltán sportigazgató.